onsdag den 23. august 2017

Glædens dag 21.8.2017

Ved en fælles meditation under solformørkelsen 21.8.2017 ønskede en kritisk masse af mennesker på vor klode fred, harmoni, forståelse, overflod og enhed på kloden med en ny virkelighed, hvor alle individer kan få det, de har brug for og frit vælge at leve, som de ønsker.
 

Dette er en skelsættende begivenhed, idet tilslutning til dette verdenssyn synes at være opnået for første gang i tusinder af år, hvor profeter ellers gentagne gange forgæves har anmodet om noget i den retning.

Det er et helt anderledes verdenssyn baseret på en verden dannet ved bevidst planlagt minutiøs konstruktion - helt modsat en ide om en verden opstået ved en kaotisk eksplosion.

Vor verden fungerer i høj grad på grundlag af automatik - en slags biologiske datamater, der kræver nøjagtig overholdelse af regler for at fungere godt.

Livet opstår ved organisering byggende på regler - ikke ved tilfældighed.

Livet bør handle om at skabe noget godt for så vidt muligt alle individer - ikke en konkurrence eller krig om at opnå mest mulig rigdom, magt, ære eller guld til fordel for en selv eller ens gruppe.

På denne måde kommer livet til at handle om at opnå gode, glædelige oplevelser i fællesskab - ikke en kamp om overlevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar