lørdag den 30. oktober 2021

Exihologram

Holografi af eksistens 

Fra ingen til total bevidsthed

Af Torkil Olesen

 

Jeg opfatter mu, at jeg har en holografisk oplevelse af noget, som omfatter hele eksistensen. Det er meget svært at udtrykke med ord. Det kan kaldes en eksistens skala, og jeg har tidligere skrevet om de lavere niveauer: Eksistens Tilstande og om højere niveauer: Bevidsthedens afgørende Betydning.
 
Nu opfatter jeg det som et kraftfelt og er meget oplivet ved omsider rigtig at have fattet, at jeg (og formodentlig alle) er omgivet af et kraftfelt, hvis styrke er afgørende for fx trivsel, sundhed, evner, ærlighed, succes, kærlighed, glæde, visdom og lykke. Det synes ikke at kunne måles med materielle apparater, men kroppen kan angive det fx via kinesiologi, og det kan fornemmes intuitivt. Et afsnit af styrken er målt med relative tal i Hawkins skala for bevidsthed. Tal er globale og ikke præget af sprogfprvirring, eller 'bøjning' af ord.
 
Martinus bruger X! om Skaberen af universet; X2 om den skabende ikke-materielle proces og X3 om det skabte.
Exihologrammet kan opfattes som X2, og skalaens tal angiver da styrken til at skabe X3. Den synes ikke brugt ved kurser i manifestation, men det anfører, at der kræves meget høj selvsikkerhed, hvad der nok svarer til 7-800 på exiskalaen.

Skalaen kan også opfattes som trin til opstigning til højere eksistens. Man må lære at finde sit eget niveau og stige op derfra. Dette giver vel en mere konkret føling end opstigning igennem dimensioner.

Kraftfeltet går antagelig trinløst fra intet til uendelig, men vi har brug for at kunne kommunikere om niveauer. Hawkins skala gik fra 0 (kropslig død) til 1000, men der er eksistens under 0 og langt op over 1000. Hawkins tal er indarbejdet globalt, og det er derfor også mit udgangspunkt.

Kort om nogle væsentlige niveauer udtrykt med mine ord og forståelse:
Frygt på 100 handler om at trække sig tilbage fra livet, opgive. 150 anføres som vrede og 200 som antagonisme, modstand; her findes konkurrence, konflikter, krig. Mange soldater og betjente er på dette niveau. Ved 300-350 accepteres, godtages  situationen, og ved 400 er der tilfredshed,  konservatisme. Mange er stopper op her uden forståelse for, at der er langt bedre liv at opnå.

Højere niveau er kærlighed på 500, der i vor kultur prises højt men er stærkt dualistisk med fx ulykkelig kærlighed, endog med mord. Der kendes ikke ulykkelig glæde. Venskab er mere pålideligt og fredsbetonet end forhold baseret på forelskelse. Der er storslået, ubetinget kærlighed, men tvivlsomt om vi kan undgå lav hensigt fra vort ubevidste.
Jeg mener niveau for kærlighed først og fremmest er beregnet til at vedligeholde arten - holde en familie sammen ved forelsket kærlighed, indtil afkom kan klare sig selv.
Glæde 540 er højere, renere (ingen ulykkelig glæde). Videre findes fred på 600, og  omkring 640 menes sygdom og aldring at være ophørt.
 
Helt til langt op i 600 er der vel stadig en slags frygt, idet man beskytter sig, gemmer på noget, som man ikke tør være ved, forstiller sig. Først på og over 700 er der afklaring. Man erkender nøjagtig, hvem og hvad man ER. Så kan der ske helbredelse. Hvis man ikke er helt sig selv, vil man reelt forsøge at helbrede en anden person end sig selv 

Eksistens føles afklaret på 700 men der er stadig meget mere at opnå. Tillid og især stenfast overbevisning om universel (guddommelig) kraft (force) giver mulighed for stor trivsel og overlevelse. Frihed for kropslig død menes at kunne nås ved 909, og mirakler på endnu højere styrke af feltet.

Kraftfeltet angiver fx også et vigtigt punkt for skift fra nedbrydning til genbrug, der forgår fra ca 640 og nedad; hvorimod der opad sker regenerering og nyskabelse.
Nedbrydning er absolut nødvendig for eksistens, der vil kvæles i affald, som vi kan erfare det i nogen sammenhænge
Rovdyr rydder det mindre livskraftige af samme årsag. Ulve har vist sig nødvendige for at opretholde sundt økosystem.
Universet er programmeret til at opretholde nedbrydning, og naturen vil finde udveje for at fortsætte sygelig nedbrydning. Vi kan ikke vinde en krig imod universets programmering. Det er uvidenhed at ville bekæmpe sygdom med gift.
 
Må gengives med kildeangivelse
Spørgsmål og kommentarer er velkomne
© Torkil Olesen, 30.10.21, rev. 7.11.21

Ingen kommentarer:

Send en kommentar